Toegang voor leden
Zie achterzijde van Ons Kerkblad voor meer informatie.COM_EVENTLIST_EXPORT_ICS

Evenement 

Titel:
Openingsavond verenigingsseizoen
Wanneer:
vr 22 sep 
Locatie:
Kerk - Middelharnis
Categorie:
Algemeen

Beschrijving

Openingsavond

Vrijdagavond 22 september hopen we weer de openingsavond te houden voor het nieuwe seizoen waarin we als gemeente weer actief zijn. Het thema luidt: Soli Deo Gloria (n.a.v. Refo 500) Br. M. van der Baan hoopt voor ons (jong en oud) een lezing te houden over de Reformatie, m.n. over Luther.

 

De zondagsschool levert een bijdrage. De jeugdvereniging -16 presenteert met beeld en geluid en de +16 kunst en muziek uit de tijd van de Reformatie. Ook de vrouwenverenigingen zingen een lied van Luther. De zondagsschoolkinderen zullen een prijs uitgereikt krijgen voor en kleurwedstrijd. Er zal ook een collecte worden gehouden.

 

Bekendmaking van de naam voor de zaal.

Er zal een prijsvraag uitgeschreven worden voor het bedenken van een naam voor de zaal. Alle gemeenteleden kunnen hier aan meedoen en een naam die zij mooi en geschikt voor de zaal vinden indienen in een doos die daarvoor klaargezet zal worden in de hal van de kerk. Vervolgens zal de scriba dan alle ingediende namen op 1 lijst zetten (zonder de namen van de indieners) De kerkenraad kiest hieruit een naam. Deze zal dan door de dominee bekend gemaakt worden aan het einde van de openingsavond en de indiener van de naam ontvangt een attentie.

Locatie

KerkPlattegrond
Locatie:
Kerk   -   Website
Straat:
Hoflaan 41
Postcode:
3241 GK
Plaats:
Middelharnis
Land:
Land: nl