JEUGDOUDERLING
 
Elke ouderling is ouderling voor alle mensen in zijn wijk. Dus ook voor de jeugd / jongeren. In onze tijd komt veel op jongeren af. “Zowel rijp als groen en ‘rot’ van de wereld op je mobieltje”. Terwijl jij er naar kijkt, bekruipt je vast wel eens de vraag: “Waar ben ik mee bezig?” Je valt jezelf zo onnoemelijk tegen. Wel, blijf daar niet bij stil staan.
Maar belijdt aan de HEERE en Hij zal je vergeven. Om Jezus wil.
Wellicht heb je een verlangen naar ‘echtheid’ en naar waarheid. Naar de zin van jouw leven. Dan ben je echt niet de enige. Zoek, waar het te vinden is. In de ontmoeting met de Heere in Zijn Woord. ’t Opmerkelijke is dat Híj ons zoekt!
De kerkenraad heeft ondergetekende aangewezen om zich wat meer op de jongeren van de gemeente te richten. Dat hoop ik van harte te doen. Heb geen facebook (wel een account dat in slapende toestand blijft). Maar te bereiken ben ik wel! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.