Beste jongens en meisjes,
 
Op zondag 23 april hebben we gewoon zondagsschool, op zondag 30 april hebben we geen zondagsschool in verband met de meivakantie.
 
Ook dit jaar hopen we als zondagsschool naar het Kinderappèl te gaan. Dit wordt georganiseerd door het LCJ en vind plaats in Noordeloos op zaterdag 13 mei. Het appèl begint om 10:00 uur en is om 12:15 uur afgelopen. 
 
We luisteren naar een Bijbelse geschiedenis, er wordt samen gezongen en  dit keer kun je kiezen uit vier verschillende activiteiten. Welke? Dat is  een verrassing!
 
Zoals voorgaande jaren willen we  ‘s middags weer met elkaar naar de speeltuin gaan. We gaan er van uit dat alle kinderen van de zondagsschool mee gaan. Geef je je snel op en vraag gelijk je vader of moeder of ze mee willen om te rijden.
 
Je kunt je tot 24 april opgeven bij :
Lianne van der Hel,
tel: 483509 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Als je je opgegeven hebt, krijg je snel daarna meer informatie over hoe laat we vertrekken e.d.
 
Hartelijke groeten, de leiding zondagsschoolOok wekelijks uitleg bij de te leren psalm en tekst? Via www.lcj.nl/rooster kun je heel makkelijk bekijken welke psalm en tekst aan de beurt zijn. In groep B gebruiken we in de hele groep het rooster voor groep 3 en 4.

 

Er is een website, die goed gebruikt kan worden bij het (aan)leren van een psalm.
Hierop staan alle psalmen met de tekst én de melodie.
Bekijk en beluister het zelf maar eens.
 
Ook op de website van het LCJ staat veel informatie voor jullie.
 
Zondagsschool is er elke zondagmiddag van 14.15 uur tot 15.00 uur, uitgezonderd de avondmaalszondagen en de maanden juli en augstus. Alle kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar zijn welkom.
Kinderen die op de basisschool in groep 1 en 2 zitten komen samen in de kleine zaal.
Kinderen die in groep 3, 4 en 5 zitten komen samen in de kerk.
Jongens en meisjes die in groep 6, 7 en 8 zitten worden in de grote zaal verwacht.